keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2007

Huiveja helteessä


Täällä vallitsee huivillitys. Pari päivää sitten aloitin Minttumaarin neuletakista jääneistä Wooleista. Alkujaan se on ollut hiukan tauolla, mutta kyllä se siitä vielä valmistuu. Simppeli ja kaunis kuvio.

Eilen keritsin yksikseni Silviaa. Hieman ohuempaa kuin sisarlankansa Sivilla, mutta kaunista ja kiiltävää. Yksin keritsemisen havaitsin aika vaikeaksi. Pitäessäni vyyhteä jalkojen välissä tuli toki samalla treenattua pohjelihaksia.Silviasta muotoutuu aikojen saatossa Mystery stol 3 ilman helmiä.

Mietin myös tähän liittymistä. Lahjoja olisi mukava laittaa eteenpäin ja saada toki itsekin. Syksyllä minulla vain saattaa tulla eteen muutto, toki saan postit vaikka ne entiseen osoittteeseen laittaisikin. En tiedä millaisilla summilla olette ajatelleet osallistua. Omaan rahatilanteeseen sopisi varmasti tuo pienin summa, onhan se alaraja. Voiko niin pienellä summalla kuin viidellä eurolla osallistua? Millaisia kokemuksia muilla on tästä viime keväältä?

4 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

en oo aikasemmin ollu mukana sny:ssa, mutta nyt osallistuin siihen kympin ryhmään.

Hansu kirjoitti...

En tiiä osallistusko vai ei... Kyl varmaan, ku ei toi oo kuin neljä kuukautta. Jotain vuotta ei kyllä jaksais. On se vitonen kyllä aika pieni summa jos meinaa lankaa ostella... Varsinkin jos meinaa ostella jotain muuta kuin Novitaa! Pitää tässä vielä kassella ja miettiä.

Tui kirjoitti...

Mä olin kevään nyt mukana ja siinä 5e-ryhmässä. Sain kivoja paketteja ja hyvin sai keksittyä paketteja sillä hinnalla omalle ystävälleen. Eli kyllä sillä summalla kehtaa ja voi lähteä mukaan :)

Hansu kirjoitti...

Tui, Ilmoittauduin jo kuitenkin mukaan sillä kympillä. Pitää jostain repiä rahaa ja keksiä lahjoja :)