keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Minttumaari-show


Minttumaari on valmis poimittavaksi, sato on kypsynyt. Muuten ensimmäinen neule, jonka olen Ullasta toteuttanut!Enkä sitten pingottanut huivia täsmälleen. Siis symmetriset ovat molemmat puolet, mutta reunuksessa ei ole sakaroita. En tiedä miksen niitä siihen halunnut pingottaa. Ensinnäkin tila loppui kesken. Uskomatonta miten myttyyn neule menee ja miten se venyy kostutettaessa!

Aika ilmava tästä tuli ja lämpöinen, eikä kutita :) Nyt tontut voivat olla hiljaa, mutta mitä luultavemmin tämä huivi menee odottamaan joulua hyvään talteen.

Ohje: Vikatikkejä-blogin takaa tutun Katja Kvintuksen suunnitelema Minttumaari Ullasta
Lanka: Novita Wool (100% villa), se petrooli, jonka valmistus on lopetettu. Noin 200- 300 grammaa. Lanka oli niin monissa erinäisissä nöttösissä, että on aivan mahdotonta kertoa tarkkaa grammamäärää
Puikot: 5 millin pyöröpuikot
Valmiin huivin koko: 194 cm x 93 cm.


Tämä kelpaisi vaikka tyynyksi! Harmi vain ulkona ei ollut otollinen sää kuvaamiselle. Harmaa ilma vain synkistää ja väsyttää enemän.

5 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Ihanan värinen huivi, harmi että toi petrooli on tiputettu Novitan värikartasta.

Satu H kirjoitti...

hieno tuli! :)

Hansu kirjoitti...

Vilma, Kiitos. Aina ne Novitassa jättää kaikki kivat värit pois. Ensin tulee markkinoille toosi kiva väri ja sen löytää vasta silloin kun se on jo poistumassa.

Satu, Kiitos!

Raisa kirjoitti...

Onpa kaunis! Tuo petrooli on tosi kiva väri.

Hansu kirjoitti...

Raisa, Petrooli on tosiaan kiva väri. Harmi vain sen valmistus on tosiaan lopetettu. Usein Novitan lankakartoissa on sellaisia värejä, joita en voi sietää. Outoja äklösekoituksia, ei kunnon vaaleaa eikä tummaa vaan siltä väliltä sekä pastellia. YÖk!.