torstaina, joulukuuta 06, 2007

Isommille jaloille


Joululahjasukat valmistuivat vihdoinkin. Kuitenkin ennen joulua. Uskallan näyttää nämä, koska epäilen ettei saaja käy blogissa. Eikä tuo nyt niin suuri vahinko olisi, vaikka näkisikin nämä. Pitkä projekti, kun ei joka päivä kerkeä neulomaan.

Viime vuonna oli kirjoneuletta, tänä vuonna palmikoita. Palmikko on hyväksi havaitusta Vogue Knitting Stitchionary kakkosesta. Fire and Ice nimeltään.

Kantapään tein ranskalaiseen malliin. Ei tule niin pötkylää kuin hollantilaisten tapaan. Kärkikavennukset ovat puolestaan malli säde. Hiukan lyhennetyin kerroksin loppupeleissä, en jaksanut tikutella neljää kerrosta aina väliin kun sukka näytti vain turpoavan. Lankana tummanharmaa Seitsemän veljestä, meni toista kerää näin isoihin sukkiin (koko 45-46).


Muita valmiita ei olekaan kuin koulutöitä. Värillinen lämmitin taipui itselleni huopatossuiksi.Mattokin on valmiina.

4 kommenttia:

Pibu & Tinde kirjoitti...

hienoja on :O). Laitoitko jotain likuestettä noihin huopatossuihin? Olen itsetekemässä kanssa ja pohdin mitä sinne pohjaan laittaisi ettei niiden käyttäjä saa mitään kaatumisvammoja...Tinde

Hansu kirjoitti...

Terve Tinde!
Aion laittaa tossuihin liukuestettä. Niin liukkaat ne on. Opella on kuulemma jotain jarrutippaa, jota voi laittaa. Toinen vaihtoehto ois nahkapalat, mutta ei niitä oikeen viitti enää ommella ku tossut on jo muuten valmiit.

Satu H kirjoitti...

komiat on sukat ja tossut! mattokin näyttää kivalta. ite en ookaan koskaan tehnyt mattoa..se voiskin olla kivaa..poppanoita on toki tullut muutama tehtyä joskus.

Hansu kirjoitti...

Kiitos Satu! Matto on vain säälittävän pieni, eikä aika olisi riittänyt kutomishetkellä isompaan. (80x 60 cm)
Perusräsymaton kutominen on älyhelppoa. Poppanoihin en ole koskaan tehnyt tuttavuutta. Nyt on tullut nähtyä perussidokset ja johdetut sidokset. Sitten keväällä kudotaan taas :)