keskiviikkona, tammikuuta 09, 2008

kröhöm


Kun koulu loppuu aikaisin niin on aikaa kierrellä kaupungilla. Ei mulla mitään tarvetta oo... A:n pipoon piti langat kuitenkin ostaa, tällä kertaa Jannea. Samalla käytiin Eurokankaassa Valkoviikoilla. Ihan peruspuuvillaa kevään kankaanpainantakurssia varten.


Niin mitä noi muut sitten on.... Nappeja! Euron pussit Napista ja Nauhasta. Noi kolme muuta oli sitten kaks euroo kipale Daiga daiga duusta. Pitää välillä tukea meitä käsityöläisiä. Oli siellä vaikka mitä muutakin, mutta nyt tällä kertaa tämmöstä.


Se taulu. Tein siis taas kangastaulun maalauspohjan päälle. Kankaan ostin joskus syksyllä alennuksesta. Mullon täällä niin paljon ruskeeta, että seuraava väri on tämä vihree kaveriksi ruskeelle.

Ei mitään vieläkään valmiina. Junaneulomiseksi pitänee alottaa huomenna sukat. Ei oikein viitti tuota hupparia kuletella... Meinaa olla jo niin iso läjä ja sit puikot valahtaa laukussa niin johan ketuttaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö magee taulu! Mistä tuo kangas on!?

Marsvin

Hansu kirjoitti...

Marsvin, Kangas on ostettu Ylivieskan Löytöpalasta. Olen nähnyt sitä myös Kärkkäisellä. Ei mitään erityistä merkkikangasta, mutta ei silti normaalihinnalta halvemmasta päästä...