maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Lanka-alea etsimässä


On se kumma kun käsityökauppaan eksyy niin ei millään meinaa sieltä pois päästä! Jumittuu vaan hiplailemaan niitä lankoja ja mielessä jo näkee mitä niistä tulee. Ne puhuvat! Tänään mukaan lähti Tekstiiliteollisuuden Kamena-lankaa vain yksi vyyhti.

Vihervaara on hyvällä malilla. Hihat valmiina ja vartalo-osuuttakin olen tehnyt jo mukavasti. Lanka vain uhkaavasti loppuu taas kesken. Tein pitemmät hihat niin se söi lankakuormaa.

Loman aikana hamstrasin erinäisiä lankakeria kotopuolesta. Uudet lapaset tulee jossakin vaiheessa. Poikaystävä tilas piponkin multa. Mustan ja sileän, ei saa mitään naisellista akkojen pipoa kuulemma tehä! Ei kelpaa joustinneule eikä palmikot. No höh.

Miksi lankakaupoissa ei ole Alea. Ainakaan vielä. En uskaltanut käydä kuin yhdessä kaupassa..... Rahatilanne ei anna periksi isoja heräteostoksia. Ulkomaisiin kauppoihin (nettikauppoihin) en voin onneksi sortua, koska en omista luottokorttia. Eikä näillä tileillä sellaista tosiaankaan hankita.

Tänä vuonna lupaan tehdä kesän Sandrasta aloitetun limen värisen paidan loppuun. Jossakin välissä joo... Yksi hiha on valmiina! Mikä saavutus.

4 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Wollhallasta
voi tilata eu-maksulla ilman luottokorttia. Valikoima pääasiassa sukkalankoja eli repsahduksesta ei välttämättä tule kaikista pahinta ;)

Hansu kirjoitti...

Kiitos Kirsi linkistä! Sieltähän löytyo vaikka mitä sukkalankoja :)

milliini kirjoitti...

mä käyn aktiivisesti kurkkimassa piikkopirran nettisivuja, siellä on jatkuvasti jotain alessa :) postimaksut vaan harmittaa.

Hansu kirjoitti...

Milliini, Oli tosiaan vähällä etten tilannut Piikkopirralta! En onneksi sortunut- sorruin naapurikaupungin lankakauppaan. En helpolla halua maksaa langan kuljetuksesta, siis postikuluista.