sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Sohvan nurkka tyhjenee


Kaverin synttärilahjaa suunnittelin mielessäni jonkin aikaa. Huopalapaset hän jo omisti niin ajattelin tehdä tossut. Värivalinta ei ollut vaikea, kun tämä kaveri fanittaa pinkkiä!Lämpöiset nämä tossut kyllä ovat :) Pitää varmaan tehdä itsellekin samanmoiset. Huovutus olikin toinen prosessi, kokeilin ensin neljässäkympissä, mutta vasta kuudenkympin pesu teki tehtävänsä ja nämä tossut saivat mukavan hiukan huovutetun pinnan.

Kerma päällä oli ihan hetkellinen älynväläys, vaikkei kaveri olekaan niin tyttömäinen niin pitää välillä leikkiä!Kermaiset tossut

Ohje: Osviittaa kirjasta Knitting Pretty
Lanka: Sadnesgarn Fritidsgarn, 100% villa, 100 grammaa
Puikot: 5 millin bambupuikot
Koriste: Silkkinauhaa ja nappi varastostaPoikaystävä sai pipon päähänsä viikonloppuna. Hieman löysä siitä tuli, mutta luultavasti kuivausrumpu on tehnyt loppusilauksen pään lämmikkeelle.

Pipon tein ylhäältä alaspäin. Lankana tällä kertaa käytin Asa Gjestal Spinnerin Janne- lankaa. Sitä meni noin 70 grammaa.


Kaveripariskunta sai eilen vihdoinkin joululahjaksi tarkoitetut essut käyttöönsä. Essuntekijänä olen varsin harjaantunut, niitä kun tosiaan on tullut tehtyä silloin yläasteiässä kaikille sukulaisille. Nyttemin tahti on hidastunut. Itsellä on essu ja kavereille olen tehnyt myös essut.

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Eikös Tikrullaki ollu jotain ongelmaa sen koon kanssa kastelun jälkeen? Oi voi Novitaa, aina ei voi onnistua...

Hienolta se kuitenki näyttää! :)

Hansu kirjoitti...

Lotta, Saattoi olla, en muista miten homma meni. Novita on paha paikka, Huopaseen en enää ikin koske.

Satu H kirjoitti...

söpöt tossut! :)