torstaina, huhtikuuta 10, 2008

Aura

Omituista kun on niin pitkä aika kun viimeksi on päivittänyt. Ei vaan ole kerennyt. Tänään on kuitenkin kaverin synttärit ja sain juuri valmiiksi synttärihuivin! Toiveena oli jotain tummaa (en suostunut kuitenkaan tekemään mustaa huivia, koska kaveri pukeutuu lähes aina mustiin. Tummaa ja pehmeää lankaa, ei saanut olla kutittavaa sillä Nallekin kutitti kaverin kaulassa!)Ohjetta mietin ja mietin, mutta päätin kokeilla Punokset puikoilla- kirjan Aura- huivia. Se on kaunis huivi, jossa keskustassa kulkee sama kuvio. Tätä huivia teinkin Ravelryn mukaan päivää vaille kuukauden. Tuntuu pitemmältä ajalta, kun lähes joka ilta tätä tikuttelin.


Tämän huivin neulomisessa uutta oli se, että edettiin kahden eri kaavion mukaan. Keskustaa tehtiin kolmen kerroksen mallikerralla, kun taas reunoilla edettiin suuremmalla mallikerralla. Suurempia virheitä tässä huivissa ei ole. Toivottavasti kukaan ei huomaa. Pieniä mokia siis vain.
Lanettia kerkesin ostaa aikaa sitten ja harmikseni Woolissa ei ole ruskeaa väriä. Olen kyllä tietoinen siitä, että Lanett ei ole mulesing-vapaalla listalla. Jatkossa siis ostan Woolia taatusti.


Aura

Ohje: Kristel Nybergin ja Johanna Kosken Punokset puikoilla- kirjasta.
Lanka: Sadnesgarn Lanett, 100% merinovillaa. 50 ~ 195 metriä. Väri tumma ruskea. Menekki 170 grammaa.
Puikot: 3,5 milliset pyöröt
Koko: 278 x 75 cm
Fiilis: Ihan kiva huivi. Toivottavasti kveri tykkää :) Aikaa meni tähän kuitenkin aika paljon...


Lisää kuvia on Flickorissa ja Ravelryssa. Kohta asiaa Lotus Blossomista kunhan saan hyviä kuvia.

3 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

tosi kaunis! oliko vaikee tehä?

Jatta kirjoitti...

Uuh, oli varmasti haastava neulottava! Vähänkö sun ystävä saa olla onnellinen :)

Hansu kirjoitti...

Satu, Ei ollut vaikea tehdä, sillä kuviota neulottiin vain oikeilla kerroksilla. Ei mennyt liian sekaisin kaavioiden kanssa.

Jatta, En nyt tiedä, ei tämä varsinaisesti haastava, mutta erilainen sarjassaan.
Ystävä oli otettu, huivi kun oli aika iso ja tumma sekä pehmeä.