sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Nukkekoti ikkunassa


Ompelin tässä sivussa nenä vuotaen verhot. Kankaan ostin hiihtolomalla Ylivieskan Kärkkäiseltä kun sattui tulemaan vastaan. En tiedä mikä tässä viehätti, valkoista kun en hirveästi tykkää kuitenkaan sisustuksessa käyttää. Kangas on Vallilan Nukkekoti-kangasta.Äidin vanha Paff jaksaa vielä kulkea. Omat Brotherini eivät mahdu tänne pieneen asuntoon niin toin Pahvin arkikäyttöön. Eilen ja tänään ompelin kankaanpainannan tilkkuja. Onhan nuita tullut tehtyä tuntien aikana ja vapaa-ajallakin.

Kankaanpainannasta ei ole tehty paljon kirjallisuutta, joten hankin vanhoja opuksia. Huuto.netistä ja Booknetistä antikvariaatin puolelta. Kohtuuhintaisia kuitenkin. Joku raja siinäkin mitä kirjoista viitsii maksaa.

Unelmakerhon paketti tuli hiukan viiveellä. Sain kuitenkin tilaamani opukset, Metalliaskartelutöitä ja Kudo itse kauniit matot.


Tänään tilasin Book Depositorylta Lace Stylen. Visa Electoron- korttini toimi vihdoinkin maksuvälileenä! Siihen liitettiin syksyllä Verified by Visa-toiminto. Sen puuttuessa en aiemmin pystynyt tilaamaan Book Depositorylta kirjoja.

Jatkan tv:n katsomista ja vanhan neuleen tekemistä. Innostuin uudestaan syksyllä aloittamastani Sandran neuleesta. Syksyllä tein yhden hihan valmiiksi, mikä saavutus....

2 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

kivan näköstä verhokangasta! :)

Hansu kirjoitti...

Satu, Kiitos. Outoa, kun keittiö on niin valkoinen. Aiemmin ikkunassa oli ruosteen värinen verho.