sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

Neuloo, purkaa,neuloo ja purkaa


Vihreä neule on ollut työn alla iltaisin töiden jälkeen. Jossain horroksessa sitä olen varmaan neulonut, koska silmukoita oli kavennustenkin jälkeen enemmän kuin luotaessa ja aloittaessa takakappaletta! Lisäksi kuviossa on selvät virheet. Irvistäen eikun purkuun puolet neuleesta. Purin ensin vain vähän ja yritin kaventaa lisää. Ei onnistunut, piti purkaa lisää. Nyt neulon huolellisesti tämän kappaleen loppuun!


Wetterhoffin tilauskin tuli alle viikossa. Tilasin Sivillaa ja Silviaa raakalankana. Huomenna värjäyksen tuneilla värjään jo toisen erän langoista.


Samassa värjään tämän ällöttävän vauvan sinisen Samosneuleen. Tämä on Stefanie Japelin mallia, ilmainen ohje löytyy hänen nettisivuiltaan. Pari vuotta sitten tein, mutta väri ei täsmää sitten mitenkään. Jospa tästä saisi turkoosia, tummaa petroolia tai jotain siedettävämpää kuin tämä ällötysvaalea pätkäväri.


Kirppislöytöjä tuli tänään. Alimmainen pehmoinen ja vähän hupunut angora-sekoiteneule menee johonkin ompelukäyttöön. Paitaa en sinällään tule käyttämään. Teen siitä jotain uutta... Keskimmäinen vaalean ruskea neule herätti kiinnostuksen, koska siinä on 60% pellavaa ja loput puuvillaa :) Kiva kesäneule. Päällimmäinen palmikkoneule menee myöskin värjäyspataan. En tykkään valkoisesta. Ei se passaa mulle.


Mutta. Valkoiset housut! Ne ajattelin pitää sinällään valkoisina. Musta takki on myös kirppikseltä. :)

1 kommentti:

Vilma kirjoitti...

Kerrohan sitten kokemuksia raakalangan värjäyksestä. On tehnyt mieli tilata sitä Wetterhoffilta värjättäväksi. Ehkä sun esimerkki rohkaisee, hehe. :)