keskiviikkona, toukokuuta 07, 2008

Värjäystuloksia IISilvia- ja Sivilla-silkkivillat porisivat maanantaina väripadoissa. Värejä oli niin vaikea valita kirjasta. Oikein herkkuihin väreihin ei ollut saatavilla väriaineita, joten molempaiset saivat ylleen vihreän hunnun. Vaaleanvihreä on niin ihanan kirkas, mutta hempeä väri. Toista vihreää oli vaikea valita, mutta päädyin tuollaiseen siniseen taittuvaan tummempaan vihreään.

Muistuksi jatkoon: Laita vyyhdit kunnolla kiinni, ei kannata luottaa 100% sesti niihin kaupan laittamiin solmuihin. Toinen Silvia-vyyhdeistä oli aika sotkulla....

Ihania silti :) Näistä tulee ylläri- huiveja!Vapun vietin kotosalla ja kullan kainalossa. Kaiken välissä ompelin uuden hienon juhlapaidan. Kunnon kuvia luvassa ensi viikolla :)

5 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Värjätessä kannattaa solmia vyyhti muutamasta kohtaa matkan varrelta löyhästi niin ei mene totaaliseen sotkuun. Ja aina poikkeavalla langalla. Ne kaupan solmut sotkeentuvat aina.
Ihania vihreitä!

Hansu kirjoitti...

Weirdrockstar, Ei nuo vyyhdit onneksi pahasti olleet sotkussa. Yksi vyyhti vain lopusta ihan mutkalla. Vihreät sävyt ovat kieltämättä ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Tiinatuuli kirjoitti...

Kivan värisiä lankoja olet saanut :) ...voi kun pääsisi itsekin taas värjäilemään :P

Hansu kirjoitti...

Katja, Kävin vastaamassa kyselyyn.

Tiinatuuli, Värjäys on mukavaa puuhaa :)