lauantaina, elokuuta 30, 2008

Ajatushäiriöitä kenties?


Aloitin tohkeissani Dollaritakin päivällä kun sain pipon valmiiksi. Woolia ja Kitten mohairia jäi vielä jäljelle, koska baskerista tuli pipo!

Jotain tässä nyt kuitenkin mättää ja aika paljon. Neuloin takakappaleen (joka näyttää epäilyttävän pieneltä) ja mallikerran läpi, joku mättää kun silmukat vain vähenevät. Luultavasti mallikerran pitäisi pysyä saman levyisenä.

Ehkä tämän päivän olotila vaikuttaa siihen etten pysty ajattelemaan kirkkaasti... Tuli oltua eilen viihteellä. Pitää lukea mallikerran ohjeet vielä huomenna ajatuksen kanssa uudestaan...

P.S. VIELÄ MAHTUU YKSI MUKAAN ANNA HYVÄN KIERTÄÄ-JUTTUUN MUKAAN!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ehdinkö minä mukaan siihen anna hyvän kiertää-juttuun?=)

t:Anne

Tui kirjoitti...

Muistelisin että silmukkamäärä elää siinä toiston aikana jonkun verran. Mikä aiheutti miulle alkuun harmaita hiuksia. :)

Hansu kirjoitti...

Anne, Mahdut mukaan juuri viimeiseksi eli kolmanneksi! Kiva kun osallistut niin ei mun tartte huudella enää postauksissa!

Laita yhteystiedot ja lempivärejä sekä puuvilla vai villa-tiedot mun sähkäriin:
hansua@gmail.com


Tui, Ou nou. Ei kai ne silmukat voi 87 silmukasta hävitä kolmeen silmukkaan.... Pikkasen tulee vetämään neule jos noin paljon häviää silmukoita... Pitää mennä lukemaan Ravleryn palstoja jos sieltä irtois tietoa.

Hansu kirjoitti...

Anne, Tässä postauksessa on alkuperäiset ohjeet:
http://hansus-handiworks.blogspot.com/2008/08/kesblogi-ja-luottokorttitunnustukset.html

Hansu kirjoitti...

Ääh ei se tullut kokonaan. Kuitenin sama postaus tuossa alempana, jossa on noita summer blog- ja luottokorttitunnustuksia.

Limeadine kirjoitti...

Vähän myöhässä kommentoin taas, mutta tosi kiva neuletakki tuolla pari postausta aiemmin! Ja eiköhän tuosta uudestakin vielä synny jotain :) .

Hansu kirjoitti...

Limeadine, Kiitos. Neuletakki on käytännöllinen ja kiva päällä! En ole vieläkään päässyt kärryille dollarin ohjeesta...