lauantaina, elokuuta 09, 2008

Ohutta neuletta, vaikka hipiä kaipaa paksua!


Viikko on mennyt nopsasti. Tämän viikon töiden lomassa olen myös neulonut helmikuun takkia. Hyvin se edistyy. Yrityksenäni on käyttää kaikki ruskeat Bambut varastosta tähän takkiin. Tulee siis joko pitkä neuletakki taikka pitkät hihat, ehkä molempia. Kassellaan.
Ihastelin viikolla Marlboro Classicin neuleita. Nämä taitavat olla viime vuoden tai edellisen vuoden mallistoa, mutta ihania silti!

Tämä poolo oli pehmeä :) sekä mukavan oloinen, siinä on alpakkaa 20%.

Tähän neuletakkiin puolestaan ihastuin totaalisesti, puuvilaa tämä on, mutta tuo väri aah. Myös malli oli kiva, hiukka tämä oli iso mulle, lerpatti kainaloista ja sivusta.

Ihastuin niin noihin ja varsinkin lukuisiin paksuihin neuleisiin, että heti himotti tilata Twinkle's Big City Knits ja paksua lankaa vaan hillitsin itseni. Ainakin vielä... Tekis niin mieli. Himoon ostin marketista ruokaostoksien yhteydessä neljä kerää Novitan mustaa Bambua, joksikin huiviksi ne muotoutuvat.

4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Täällä yksi laiska kommentoija kävi vierailulla taas. Tänään olen päättänyt jättää puumerkkini blogeihin joissa vierailen.

Sanni kirjoitti...

Hyvältä näyttää February sweater.. Itsellänikin on läjä bambua varattuna tätä neuletakkia varten, ja siksi kyselekin: näytät tekevän yksinkertaisella langalla, vaikka ohje on tehty paksummalle (ainakin puikkosuositus on 5mm). Millä puikoilla teet? Saitko ohjeen täsmäämään, vai sovellatko vain?

Jään mielenkiinnolla odottamaan, miltä neuleesi näyttää valmiina!

Hansu kirjoitti...

Kirsi, Kiva kommentteja on kiva saada :) Olipa ne sitten vain tervehdyksiä!

Sanni, Vastasinkin jo blogiisi. En noudata ikinä puikkosuosituksia sillä mun käsiala vaihtelee riippuen täysin langasta.

Sanni kirjoitti...

Kiitos, sepä oli nopea vastaus!

Joo, niinhän se on, eipä mullakaan puikkosuositukset koskaan päde.. Katsotaan milloin pääsen säätämään Helmikuun pariin, aloitin juuri toisen neuleen, joka pitää ensin saada alta pois.