tiistaina, elokuuta 26, 2008

Uusia aloituksia


Kun entiset saa valmiiksi täytyy tietenkin olla pussillinen uusia! Viikonloppuna aloitin Lotan Musta leski-baskeria, kylläkin paljon paksummasta langasta. Siinä on Woolia ja Kitten mohairia. Pitää tareta, ei tule ihan baskeri baskeria, vaan löysempi pipo ilmeisesti. Kassellaan, näyttää pahasti siltä, että lanka loppuu kesken. EI! Petroolia Woolia mulla ei oo enää yhtään ja Kitteniä en halua ostaa tuota samaa väriä enempää. Eli kompromissina sen pituinen pipo kuin langoista saadaan.

Aloitin myös Shetland Triangelin, kiitos jälleen Thamaralle, jolta ohjeen sain! Titityystä tilattu 100% Xie-bambulanka on aika ohutta ja tikutan sitä yksinkertaisena 2,5 millin puikoilla. Hulluksi voi sanoa.

Ehkä jossain välissä aloitan Dollaritakin. Kunhan saan edes tuon pipobaskerin valmiiksi, huivi on varmaan ikuisuusprojekti noin ohuesta langasta!

Tänään lattialle oli tipahtanut uusi IK! Jipii, enpä ole aiemmin edes selannut lehteä. Täti ystävällisenä tilasi mulle sen vuodeksi. Tässä uudessa lehdessä ei ollut mulle mitään pakko saada-juttua, mutta ihan kivoja sukkamalleja ainaskin. Samaan syssyyn tuli uus Deko ja vuoden takainen IK Johanna.L:ltä Huuto.netistä. Siinä on Eunnyn Tangled Yoke cardigan!

Näytin yhdelle neulovalle luokkakaverille Ik:ta. Hän oli ihan haltioissaan, on neulonut pääasiassa pienempiä töitä. Neuletakit on kuulemma niin isoja töitä ja vie aikaa.. Mutta oottakaas kun hän kattoi näitä malleja, totes vaan, että pikkusen erilaisia malleja kuin suomalaisissa lehdissä. Ei tämä luokkakaveri tiennyt Novitan taikajakkua, heh se on varmaan tänäkin talvena taas modattu malli Novitan lehdessä, vai? Niin ja olenhan minäkin toteuttanut kolmisen vuotta sitten taikajakun, ihan kelpo neule siitä tuli. Minulle epätyypillisenä värinä vielä, sellainen vähän punainen... Mutta, voisin joskus esitellä sen.

Edelleenkin peräänkuulutan ihmisiä Anna hyvän kiertää-tempaukseen mukaan! Anyone?

Edit: Sain eilen illalla valmiiksi Musta leski-baskerin, mutta se oli mallia kahvipannun myssy, ylisuuri. Sain tekeleen onneksi purettua ja loin uudet silmukat. Puolet vähemmän kuin alkuperäisessä mallissa! Meni myös hermot tuon Xien ohuuden kanssa ja pistin tilaukseen Titityyltä toisen kerän sitä. Eihän sitä voinut tilata vain yhtä kerää lankaa, tilasin myös yhden kerän Sock Barkia. Eli aloitukset epäonnistuivat! Aina ei voi onnistua, ei edes kivan Februaryn jälkeen.

Edit2: Nyt puuttuu vielä yksi osallistuja Anna hyvän kiertää-tempauksesta! Ei mitään paineita!

7 kommenttia:

aura kirjoitti...

Ei tainnut nyt olla taikajakkua, mutta joskus keväällä oli taikabolero ja toteutettuna vielä vaikka kuinka monesta langasta :).

LiisaP kirjoitti...

Minä tahdon osallistua tohon anna hyvän kiertää juttuun. On idea valmiina siihen mitä itse teen.
missä postauksessa ekan kerran olet huudellut tota juttua. Kopsin sen tekstin sitten omaan blogiin.

Hansu kirjoitti...

Aura, Voi harmi. Taikajakku on kohta jo melkoinen klassikko. heh. Joka lehdessä siis.

Liisa P, Kiva, nyt on yksi osallistuja! :) Kyllä ne jossain vaiheessa ne kaksi muutakin ilmoittautuu!

Ekan kerran huutelin tästä tuosa Lace Ribbonin yhteyessä muistaakseni, kun kelaa alaspäin niin kyllä se postaus löytyy. Laitan linkin jos et muuten löydä.

Heli kirjoitti...

Minulta löytyy petroolin vääristä woollia!! Tuli hamstrattua joskus yli tarpeen... Kiinnostaisiko? 2e kerä? Tai tinkaa!!

mursuliina kirjoitti...

mä voisin kierrättää hyvää, mutta entä jos kukaan ei enää osallistu mun jatkoksi? mitä sitten tapahtuu?jos huhuilen blogissani ja kukaan ei halua osallistua :(

Hansu kirjoitti...

Heli, Ilmotan jos tarviin sitä lisää. Purin tuon pipon ja aloitin alusta pienemmällä silmukkamäärällä. Kiitos tarjouksesta.

Mursuliina, Voinko siis laskea sinut mukaan? :)

Kyllä uskon, että siihen on kuitenkin sinunkin blogissasi osallistujia, sä oot niin taitava ja sulla on lukijoita! Omasta lukijakunnasta en niin hirveästi tiedä, pitäisi joskus järjestää jotkut arpajaiset niin sitten tietäis. :)

Satu H kirjoitti...

saas nähä millon mun IK tulee vai tuleeko millonkaan...