keskiviikkona, lokakuuta 22, 2008

Oravamaniaa jaossa


Kaikki oravat ovat nyt kotiutuneet koululta, joten ajattelin jakaa tätä maniaa hiukan muille. Pistän ensimmäisen tämän blogin arvonnan pystyyn! Arvonnassa voittaneelle lähtee käsinsidottu kirja ja ommeltu pussukka.

Arvonta on kuitenkin mielestäni tylsä ilman mitään jujua, joten tässäpä kysymys, johon vastaaminen oikeuttaa osallistumaan. Mikä olisi unelmaprinttisi? Millaiset värit? Olisiko kankaassa jotain muuta erikoista?

Näihin kysymyksiin saa vastailla kera sähköpostiosoitteen ja mahdollisen blogin. Arvonta päättyköön sunnuntaina kello 24.00


Lotta
pelasti kyllä täysin tämän päivän! Ankea syksy meinaa ottaa valtaansa, mutta Anna hyvän kiertää-lahja tipahti laatikosta kesken neulonnan! Ihania silmukkamerkkejä, ne on kauniita! Kiitos Lotta, mulla ei ennestää ole kuin kaksi tai neljä silmukkamerkkiä, jotka on jossain hyvässä tallessa. Joten tarpeeseen tuli!

Omat lahjani Anna hyvän kiertää- tempaukseen lähtevät matkaan varmasti ennen joulua! En ole unohtanut niitä, tässä on vain ollut muutakin...

33 kommenttia:

Kata kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kata kirjoitti...

oi, nuo sinun oravasi ovat kyllä ihania! unelmaprinttini olisi joku tyylitelty hevoskuva, jossa olisi liikettä ja vauhtia.. :) väreistä ehkä tausta ruskealla, kuva turkoosilla. tuntuisi pirteältä.

Markka kirjoitti...

http://www.colourlovers.com/pattern/200745/Envy

Vaikka toi! Oon tolla sivustolla taas räpeltänyt ja leikkinyt päiväkausia.

Norsut on aina huippuja, norsuprinttikin olis ihana. Ehkä vaikka violetin tummissa ja syvissä sävyissä.

Mammutti kirjoitti...

Ihan äkkisältään ei mitään tiettyä tule mieleen, mut jos saisin ja ennenkaikkea osaisin; Siinä olisi selkeää kuviota, jujulla maustettuna.
Syksyn jatkoa!

Peanut kirjoitti...

Oravaprinttisi on ihana! Talvi kurkistelee jo ajatuksissa... Talvinen tai jouluinen printti... Retrotonttu! Siinä se!

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kovasti esim Ida T-lastenvaatemalliston printeistä, jokin sentyylinen! Ehkä kala-aiheinen :)

Blogisi on kiva! Omaa ei ole, mutta ah jos onni potkaisee arvonnassa, niin laitan sit sähkäriä. :)

Teija

Lotta kirjoitti...

Eipä kestä, kiva ku ilahduttivat noin paljon :). Mullaki kesti ihan sikakauan keksiä sopiva juttu, mutta onhan sullaki vielä aikaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis oravaprintti sinulla! Jos tekisin itse niin varmaan se olisi yksinkertaista, tyyliteltyä mustavalkoista, ehkä ihmisiä pareittain tai yksin. Myös raikkaat värit ovat hyviä, voisi olla jotain sinisen sävyjä ja abstraktia kuviota.

uninen.aamu@gmail.com

AnniKainen kirjoitti...

Kivboja oravia. Minä tykkäsin pienenä niin paljon oravista että halusin itsekin olla sellainen :)

Unelmaprintti, hmm? Riippuu vähän mihin tarkoitukseen. Mulla on pala 60-luvun kangasta, jossa on punaisen ja oranssin värisiä ruutuja, aika simppeli. Se on kyllä huippu. Oi kun sais vielä jostain sellaista.

Hallatar kirjoitti...

Oi, täällä on kaikkea ihanaa! =D

Elisa kirjoitti...

Mie tykkään luontoprinteistä, esim. lehdettömiä (tai miksei lehdellisiä) puita, tumman- ja vaaleanruskeaa. Esim. Hamosen alareunaan siis puurivistö kasvamaan. Mieluisia on myös herkät simppelit kukkaprintit, ei liikaa krumeluuria. Kangas jämäkkää, sileää, yksinkertaista puuvillaa...

Sanna kirjoitti...

kenties joku varsin pelkistetty mustavalkoinen noppaprintti. tai sitten jotain pääkalloruusu juttua. tai sitten joku lena furbergmainen heppaprintti.

värinä kivin ois mukamas lila pinkki (semmoset kirkkaat ei pastellit) mut ei se noihin yllämainittuihin sopis. tai ehkä noppiin.

toi oravaprintti on tooossi kivaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Unelmaprintti? Riippuu niin käyttötarkoituksesta. Todennäköisesti isoa kuvaa, joko abstraktia tai luontoaiheista. Väreinä esimerkiksi ruskeaa, turkoosi, sinistä, vihreää... Elisan hamonen kuullostaa ihanalta.

.k kirjoitti...

Ostin männäviikolla tiskirätin Taitoshopista, koska siinä oli potkukelkkoja.
Se tuli ekana mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Unelmaprintti on aika lähelle samanlainen kuin Katalla, oransseja heppoja tummanruskealla pohjalla ja kangas mielellään paksua ja napakkaa =) Ja oravaprintti on toki myös hauska =)

Anonyymi kirjoitti...

Iihania oravia :)
Nyt unelmaprintti vois olla lumihiutale....

Anonyymi kirjoitti...

Unelmaprinttini olisi, jos teknisesti vain mahdollista, niin kuvia omasta koirasta. Värit sinisen eri sävyä. Toisaalta taas esim. afrikkalaiset esineet ja punainen, musta ja ruskea (maanläheiset sävyt) yhdistelmällä olisi hieno.

ahaa2@luukku.com

Taina kirjoitti...

Ihania ideoita olet saanut vastaukseksi. Varsinkin norsut, nopat ja potkukelkka sai heti mielikuvituksen laukkaamaan.

Mun unelma olis joku isohko selkeä kuvio, joka ensisilmäyksellä näyttää abstraktilta, mutta tarkemmin katsottuna osoittautuu esittäväksi. Edellä mainittujen lisäksi tulee mieleen nosturi (näin vastikään jossain...). Ja pohjaväri joku muu kuin valkoinen.

hanna_h kirjoitti...

Ihania nuo oravat! Siinä on potentiaalia jo suosikkikuosiksi. Mutta jos pitäisi nyt keksiä oma, värit voisivat olla (itselleni niin tyypillisesti) keltainen ja ruskea, kuviona voisi olla vaikka keltaiset kissan tassunjäljet ruskealla pohjalla.. Ne kulkisivat sitten sikinsokin pitkin kangasta :)

Pike kirjoitti...

Ihania kurreja! Mä tykkäisin eri värisitä lehdistä, vaahteranlehdet on mun suosikki! tausta vois vaikka olla turkoosinsininen tai tummanvihreä ja siinä kaikki syksn väriset lehdet!!!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Tykkäisin jostakin retroisesta kukkakankaasta, jossa kukkia on painettu ainakin pari kappaletta hiukan päällekkäin. Väreinä valkoisen, violetin ja ruskean sävyjä.

Jules kirjoitti...

Tykkään retroprinteistä. Värikkäitä ja laadukkaita. Siilit on suosikkeja.

Anonyymi kirjoitti...

Minä synnynnäinen romantikko tykkäisin tietenkin ruusuprinteistä rosalla pojalla tai ainakin jotain romanttista printtiä. :) Ei oravakaan paha ole, mutta pastellisävyt ovat enemmän meikäläisen makua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä tykkäisin pöllöistä, siis sellaisista yksinkertaisista. Murretut sävyt olis parhaita. Nuo sinun oravat on myös ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Kivat oravat! :)

Unelmaprintti.. Hmm, vähän vaikea sanoa. Aika graafinen ja selkeä, suosikkivärini on harmaan sininen (esim. yhdistettynä valkoiseen). Olen kyllä hirmu heikkona voikukkiin silloin kun ne ovat sellaisia valkoisia palleroita, joten se saa olla vastaukseni.

Terveisin,
Anne

abackman66 at hotmail piste com

Kati kirjoitti...

Ihania oravia! Luontoaiheiset on mieleeni, ehkä loikkaava jänis.

Anonyymi kirjoitti...

ehkä pieniä kukkia. en osa päättää.
thamara

Jenny kirjoitti...

Unelmaprintissäni olisi ainakin paljon kissoja! Melko tarkkoja, vähän sellaisia kuin vanhoissa kiiltokuvissa. Värit olisivat melko yksinkertaisia, ehkäpä ruskeaa tai sinistä.

Tuo oravaprintti on kyllä söpö!

Marla kirjoitti...

Ihania oravia!

Eläinaiheiset selkeät kuvat, yksivärisellä kankaalla.Esim.norsut ja siilit on ihania. Väreinä vihreää, ruskeaa, oranssia.. tai ikisuosikkia sinistä!

Kate kirjoitti...

Tuo on kyllä upea printti.
Minua viehättäisi ehkä tällä hetkellä eniten norsuprintti, taitaa olla tämän uusretro-buumin syytä. Tai lasten :)

Pilvi kirjoitti...

Luonnolliset ja murretut värit hivelevät juuri nyt silmiä, joten joku luonnonläheinen lehtiprintti olisi ihana.

cica kirjoitti...

Tällä hetkellä pitäisin selkeistä kuvioista. Ja eläimiä voisi olla mukana.

Haneli kirjoitti...

Löysin suosikkiprinttini jo kaupasta: puun runko ja oksisto. Selkeä ja ajaton, eikä niin tylsä kuin miltä kuulostaa :)