tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Hihaa tulee pikkuhiljaa

Vähän O.C:tä katsellessa tein hihaa eteenpäin. Pääsin jopa helmineuleesta sileään osioon ja levennyksiin. Kai se siitä pikkuhiljaa valmistuu... Oli muuten O.C:ssä vähän jotenkin vaisu jakso, ei oikeastaan tapahtunut mitään vaikka tapahtuikin.

Kävin viemässä siskon kylälle ja matkalla metsätaipaleen kohdalla metsästä singahti jänö. Kerkesin nähdä sivupeilistä vain jänöjussin valkeaa ja korvat ja sitten kuului tumps! Jänis iski itsensä auton kylkeen tai renkaaseen ja kellahti ilmeisesti maahan. Vastaan tuli traktori, joka varmasti jyräsi jäniksen päältä. Ainakin tulomatkalle jänö oli tiellä korvat levällään. Onneksi en nähnyt sen päätä... Tai verta ja suolenpätkiä. En mennyt nostamaan jänöä tieltä, koska ei ollut välineitä. Omilla ajohanskoilla sitä en rupea tekemään. Kaippa joku avulias kulija lykkää sen tieltä pois. Säälittävä tapaus.

Hihan lisäksi päivällä tekaisin tällaisen hahmon ja virkkasin jotain outoa... Loppua en paljasta, nämä kuuluvat yhteen kokonaisuuteen, jonka voin paljastaa keväämmällä.

Ei kommentteja: