maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Sandra ja tuunausta

Viikonloppu meni töissä. Neuleet eivätkä ompelut edistyneet pätkän vertaa. Lehtisaalista sentään kerkesin vilkaista kioskilla. Uusin Sandra lähti mukaan kivojen neuleiden vuoksi ja tietenkin sen halvan hinnan vuoksi. Siinä on lehti, jossa on hinta-laatusuhde kohdallaan! Toisin kuin Novitassa... Eikä uusin Modakaan kyllä ollut hintansa väärti. Sorruin taas tilaamaan SK:nkin. Toivottavasti puolen vuoden lehdissä on jotain hintansa arvoista. Moda tulee myöskin kestona ja Ottobre Woman, muut ostan jos ostan. Novita joutui pannaan huonojen ohjeiden vuoksi. Kyseisen merkin alkupään lehdet olivat täynnä sisältöä, mutta liekkö ideat loppuneet kun on pitänyt kierrättää samoja juttuja eri langoista tehtyinä.
Sandran mallistoa myöskin uutta Burdaa odotellessa. Aika lepattavat hihat ja muutenkin löysän oloinen. Liekö säkkimallia mun päällä. Tuo ylempi vihree neule vaikutti vilpoiselta ja kivalta kesäneuleelta.

By the way tietääkö kukaaan jotain kirjaa, jossa puhuttaisiin tuunauksesta käsitöissä? Teen ennakkotehtävää, johon liittyy käsitöiden tuunaus. Muutamista käsityölehdistä olen löytänyt lähteitä ja juttuja, mutta kirjallisuutta en ole edes etsinyt. Tuntuu vähän siltä, ettei sellaista kirjaa ole edes tehty. Ehkä joku gradu. No, omasta päästä ja omista ideoista sitten väsään esseen jossei lähteitä enempää löydy.

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Olisko Do Redo: Kuinka villapaita paloitellaan -kirja sellainen tuunauskirja, mitä haet?
http://www.bookplus.fi/product.php?isbn=9789515015686

Sia kirjoitti...

Heh, välillä saa pitää hiukan neulomattomiakin päiviä... itsellä niitä on kohta kasassa jo täysi viikko... ;-)

Hansu kirjoitti...

Tarja, kiitos vinkistä. Kyseinen kirja voisi olla hyvä. Välttämättä en enää kuitenkaan tarvitse lähteitä, sillä lainasin SK:ssa ollutta juttua Globe Hopesta.

Sia, Tuntuu vain olevan liikaakin neulomattomia päiviä. Jospa sitä tänään ehtisi istahtaa O.C:n ajaksi telkan eteen neuleen kanssa ;)