tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Puoli kuuta villapaidasta, kesämekosta ei yhtään

Surautin eilen kokoon kaverin valmistujaismekon The Prototyypin. Tosi proto onkin, osittain saumat väärinpäin ja mitään en ole huolitellut energian säästämiseksi... Omia vaatteita tehdessä en tee mallikappaleita, mutta tällä kertaa kun oikein juhlamekkoa pitää väsätä ja ruotsin kielisillä ohjeilla oli pakko toteuttaa mallikappale, jotta saamme selville toimiiko kyseinen kaava ja malli kaverin päällä. Ensinnäkin tein vahingossa pitkän mekon, kaveri halusi sellasen alle polven mekon, mutta äkkiähän tota muuttaa ja leikkaa! Veikkaan myös, että tää liian levee kaposelle kaverilleni, vaikka onkin pienimmällä koolla tehty. Veikkaan myös, että etukappale näyttää enemmän äitiysvaatteelta ja mallilta the säkki kuin hienolta juhlamekolta. No, se nähdään kunhan kaveri kotiutuu lomareissulta ja koklaa tätä.

Tänään oli kaupassa uusin Burda, jota odotin kiihkeästi jo viime viikolla. Aah, ihani kesävaatteita, hameita, toppeja ja mekkoja ;) Kunhan pääsisi toteuttamaan niitä. (Tai kunhan pääsisi ensin johonkin unelmien kangaskauppaan)

O.C:tä katsellessa sain myös valmiiksi villatakin viimeisen hihan. Siis, eihän niitä edes ollut kuin kaksi! Seuraavaksi vuorossa prässäystä, höyrytystä ja ompelua. Etu- ja takakappale on ollut pingottumassa jo pari päivää.... Kohta lienee valmiina koko villatakki.

4 kommenttia:

famu kirjoitti...

Kaunis juhlamekko tulossa.Päällähän sen vasta näkee millaiselta se juuri kyseisellä kantajalla näyttää.-Meiltä meni ainoa kangaskauppa,kun Vammalan monipuolinen "Halpala" muututtuaan vain muutama vuosi sitten Fabrisson nimen alle,lopetti pian kokonaan vähittäiskaupan ja siirtyi tukkumyyjäksi.Nyt paikalla komeilee Würthin rautakauppa.Ompelut ovat jääneet harmittavan vähäisiksi.

Hansu kirjoitti...

Famu, niin sitäpä ei tiedä millainen mekko on päällä. Sitä testaillaan tässä joku päivä.

Sun pitää tehdä niin kuin mäkin teen, suuntaan aina naapurikapunkiin kangasostoksille! Tai kauemmas...

Elegia kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Kun kyseessä on mallikappale, niin sitähän voi vielä muutella jahka itse malli sitä pääsee kokeilemaan. Toivottavasti saamme täällä nähdä sitten sen valmiina... ! :)

Hansu kirjoitti...

Elegia, toki näytän valmiin mekon, kunhan se joskus valmistuu. (Valmistujaiset on toukokuun lopussa, ennen sitä sen PITÄÄ olla valmiina.)