torstaina, lokakuuta 25, 2007

Rumasukat

Ekaa sukkaa neuloessa mietin onko tämä kuvio oikeasti keksitty ja suunniteltu? Siis hiton ruma kuvio! Ainakin mun mielestä. Helmineuletta sovellettuna vain tollasiksi palikoiksi, hyh olkoon.

Ajattelin, että siitäpä kaverille sukat synttärilahjaksi taikka pukinkonttiin. Suuren Käsityölehden sukkaliitettä luulin hyväksi ja innovatiiviseksi. Jää kyllä kakkoseksi sitten Cookie A:n sukkamallien!

En lannistu, teen vielä samoista ohjeista naisen pitsikuviosukat. Pääsenköhän haukkumaan nekin...


Tosiaan aimmin neuloin ne kohokuviovarrelliset Isoveli-sukat samaisesta "liiteestä". Sukat saivat kodin heti seuraavalla viikolla. Samoin ne kämmekkäätkin.

Rumasukkien kohdalla en antanut sukkien paskan kuvion viedä valtaa vaan sisulla tein kuviot molempiin sukkiin. Sukkien kohtalo on varmaan navettasaapas kotona! Sinne rumasukat kuuluvat.

Enkä muutenkaan ois kehdannut näitä kaverille antaa, toisesta tiimalasikantapäästä tuli pienempi...

"Rumasukat"

Ohje: SK 8/07, sukka nro. 9
Lanka: Tuttu Seitsemän veljestä, joku vihreän sävy, vyöte joutunut roskiin
Puikot: 3,5 millin bambusukkapuikot

5 kommenttia:

Tiinatuuli kirjoitti...

SK:ssa on kyllä ollut muutenkin viimeaikoina vähän kummallisia ohjeita, minusta ainakin. Samaa lehteä katsoessani mietiskelin, että mitähän iloa on tehdä palmikkosukat langasta, josta ne palmikot ei edes erotu langan pörröisyyden takia...

kirsi kirjoitti...

Varo vain ettei Rumasukista tule ne kaikista rakkaimmat, niissä saattaa piillä salattua sielukkuutta :)

Itse olen oikeastaan hylännyt suomalaiset sukkaohjeet kokonaan, löydettyäni ensin Knittyn ja sen jälkeen Nancy Bushin ja muut. Ulla ja blogaajat ovat poikkeus.

Hansu kirjoitti...

Tiinatuuli, Samaa minäkin katsoin. Palmikot karvan keskellä. Eihän niitä siitä kuvastakaan erottanut! Aivan turhaa. Aloitin silti niitä kuviosukkia, ihan tahalleen. :)

Kirsi, Niin ei sitä tiedä! Miten pian muotoutuvatkin mun jalkaan sopiviksi. En mäkään oo suomalaisia ohjeita kovin vääntänyt. Yleensä omaa mallia tai joku Knittyn yms. ohje.

sny kirjoitti...

Ilmoittelen että kyllä paketti ensi viikolla yrittää sinua tavoitella =)

Hansu kirjoitti...

Kiitos Sny, odotan innolla mitä olet keksinyt seuraavaan pakettiin :)