lauantaina, lokakuuta 13, 2007

Ruskea täti


Arvaattekos mitä tämä savolaistunut tyttö on neuloskellut ja pingottanut sekä ommellut? Jotain ruskeaa, joka hyvästi liittyy popcorniin!
Seuraa pieni vilautus, liivihän se! Ompelin tänään saumat ja vóla nyt se on päällä! Parempia kuvia seuraa joku kaunis syyspäivä, ensi viikolla on nimittäin syysloma.

Tänään neuloin pipoa, jotenkin kaikki pipot olivat hukassa ja ulkona tuulee tosi kylmästi. Ruskeaa edelleenkin, mihinkäs sitä suklaanruskeasta pääsis. Ihan kokeilumielesssä ostin Novitan uutta Mamboa kera järjettömin ennakkoluuloin. Novitan uutuuslangat ovat saaneet pettymään minut lukuisasti (lue, Huopanen, Aino, Pop, Hippy).

Mambo tuntui kuitenkin jämäkältä langalta. Se on vähän karheaa, mutta valmiina neuleena kyllä tasaista ja pehmoista, ei kutita. Vähään aikaan en ollutkaan neulonut näin paksua lankaa hirveillä haloilla (puikoilla), valmista jälkeäkin syntyy nopsasti.Palmikkoinen pipo

Ohje: Oma, silmukoita 48. Inspiraatio Stitch 'n' bitch Nation- kirjasta.
Lanka: Novita Mambo, 70% villa ja 30% akryyli, pipoon meni noin 60 grammaa.
Puikot: 7 milliset halot
Fiilis: Jees, mukava ja lämmin pipo, ei pyöri päässä eikä ole liian tiukka. Toivottavasti pitää tuulen ulkopuolella.

2 kommenttia:

Mewril kirjoitti...

Vautsi vau! Suklaan ruskea on kaunis väri ja vilautukset näyttävät hyvältä!

Mulla on muuten meneillään blogihiljaisuus, koska tällä kelillä ei vaan saa hyviä kuvia eikä kauniin sään aikaan ole ehtinyt kuvata *huokaus*

Hansu kirjoitti...

Mewril, Ruskea on kaunis väri ja sopii minulle. Ennne arastelin käyttää ruskeaa, mutta nyt se on varmasti tullut jäädäkseen mun vaatekaappiin.

Tällä kelillä ei tosiaan saa kunnollisia kuvia. Ulkokuvat ovat pirteämpiä kuin sisäkuvat. Vaan mitenpä tuolla ulkona kuvaat sumussa. En tykkää käyttää salamaa, joten sisällä kuvista tulee keltaisia ja hiukan epätarkkoja valon puutten vuoksi. Yritän saada jonkun kuvaamaan liiviä mun päällä tuolla harmaassa syyssäässä.