tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Sny yllättää lokakuussa


Arvasin mistä oli kyse kun keittiön pöydällä odotti pakettikortti. Sny on taas ilahduttanut mua :) Ja jälleen kerran on mainiosti siinä onnistunut!

Muuten on käsityöt taas jääneet pariksi päivää... En tiedä miten paljon lähtee innostus käsitöistä vapaa-aikana pitkin koulua. Ainakin vielä on innostusta! Meillä alkoi nyt punonta, huovutus, solmeilu, kankaanvärjäys (tällä kertaa hyvin pienimuotoisesti) sekä kankaan kudonta :) Käsityöt täyttävät päivät.
Paketti oli mukava. Sateessa kannoin muumipappa-laatikkoa. Sisältä paljastui ihania lankoja ja salmiakkisuklaata :D

Novitan Tiinaa oli kaksi kerää vihreässä muodossa, Debbie Blissin Alpaca Silk Arania kerä. Ihana väri ja tuntu. Mahtoi olla kallista lankaa... En ole vieläkään tutustunut kunnolla uuden paikkakunnan lankavalikoimiin. Toisin sanoen en ole uskaltanut, lompakko ei anna myöten ostella heräteostoksia ja ihanuuksia... Tämä oli siis AIVAN ihanaa :) Myös Snyn itsevärjäämä lanka. Oisko Nallea tai jotain muuta samankaltaista villalankaa? Mukana olis myös muovikassi, jossa oli varsin laadukkaita lankamerkkejä. En tiedä mitä muovikassilta teen. Voihan sillä leuhkailla vaikka koulussa... Vaikka neulontaa meillä ei ole koko koulussa. Ei siis ainakaan opetuksen muodossa, toki itse saa kehitellä sitä johonkin mukaan.

4 kommenttia:

SNY kirjoitti...

Nalleahan se itsevärjätty oli :) Muovikassi mukaan vain siksi että se oli hieman "graafinen" kun kerran sellaisesta pidit ja liittyyhän se käsitöihin ;) Sinne voi jemmailla vaikka niitä keskeneräisiä töitä ja laittaa sellaisia töitä hautumaan mitkä jostain syystä tuntuu tökkivän.
Turkoosi Alpaca, mitä siitä nyt voisi sanoa... aivan loistavaa, kerrassaan loistavaa.. yllättävän riittoisaakin jopa vaikka kerä pieneltä näyttääkin.
Pääasia että Muumi löysi paikkansa ja muovikassi myös, vaikka sitten roskienkuskausapuna (ainakin kaikki lankafriikit tuntee ne nimet jos ei kukaan muu..)

Satu H kirjoitti...

tosi kivan paketi olet saanut! :)

Hansu kirjoitti...

Sny, toki pidän graafisidta jutuista ja säilytän varmaan muovikassin :) En sentään roskiskassina sitä pidä. En tiedä mihin raaskin Alpacan käyttää. Sitä tekee vain mieli silitellä.

Satu, NIINPÄ!

heikki koo kirjoitti...

Tutustun tarkemmin. Meri on arvaamaton!