torstaina, joulukuuta 20, 2007

Paja hiljenee


Viimoinenkin lahja on valmiina. Sisko toivoi paksuja violetteja palmikkolapasia. Palmikkoa on, tarpeeksi ei varmasti paksuutta. Lanka näytti kaupassa violetilta, mutta toisessa valossa se näyttää punaiselta. En tiedä sitten mitä se virallisesti on.Kivoja yksityiskohtia lapasissa on. Keskellä menee tuollainen "avaimenreikä"palmikko, suoraan Vogue Knitting Stitchionary kakkosesta Keyholecable. Laidoilla on kaksi neljän silmukan palmikkoa ja peukalon vieressä käärme.

Lanka: Novita Isoveli, noin 150 grammaa
Puikot: 4 milliset bambusukkikset
Ohje: Oma, kaapelit omasta päästä ja kirjasta. Alussa silmukoita oli 38, joista tulikin 46 silmukkaa. Ihan passeli mun käteen.


Heijastintehdas Oy Ab on myös ollut toiminnassa. Heijastinnauha loppui, ei jaksa rientää enää Eurokankaaseen. Kyllä nämä riittävät lahjuksiksi.

Siellä on jänöjussia, kettua, pöllöä, sydäntä, kissaa ja vaikka mitä. Näkyy heijastavan.

Hyvää ja makoisaa joulua! Paja hiljenee joulun viettoon.

Toinen jakso koulussa päättyi tänään joululomaan. Kokeilevat työpajat myöskin hiljenivät joulun viettoon. Hih, sain kirjastosta varaamani Strömsö- parhaat palat. Huippu, mutta maksaa vielä ihan liikaa. Jospa vuoden päästä sen sais jo parillakymmenellä eurolla :)

8 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

kauniit lapaset ja kivoja heijastimia - niiiiin tarpeellisia näillä pimeillä keleillä!

Hansu kirjoitti...

Satu, Heijastimet ovat tosiaan tarpeellisia, vaikka ei nuissa niin paljon heijastavaa osaa ole, että uskaltais niihin vain varautua pimeällä. Lisukkeena ehkä.

Jennuska kirjoitti...

Voi ku kivat lapaset. Uskaltaiskohan sitä itekin opetella jotain palmikkoa for dummies =)
Ja kiva kuulla että säkin olet Strömsö-fani :D

Hansu kirjoitti...

Jennuska, Kyllä sä uskallat! Itsekin silloin ekaa kertaa tartuin vaan puikkoihin ja tutustuin ohjeeseen. Kannattaa ottaa ensin tuommoinen joko kahden tai neljän silmukan palmikkokierto. Ne on tosi helppoja! Puolet silmukoista aina tiputetaan joko taakse tai eteen ja pidetään siinä kun on neulottu ne kaks muuta silmukkaa. Helppoa ku mikä kun on pari kertaa harjotellu. :)

Strömösö on ihan huippu ohjelma. Harmi kun mulla ei oo digiboksia vielä niin en oo nähny sitä pitkiin aikoihin!

Linda B kirjoitti...

Rauhaisaa ja lämmintä joulunaikaa sinne! Halauksia! :)

Hansu kirjoitti...

Linda, Kuten myös. Ei rauhallista, mutta leppoisaa on oma jouluni :)

Kinuski kirjoitti...

Kierrän tässä suosikkiblogejani lävitse toivottelemassa hyvät joulut. Siispä: Hyvää ja rauhallista joulua sinullekin. Olkoon seuraava vuosi sinulle tuottoisa ja onnekas.

Hansu kirjoitti...

Kinuski, Mukavaa joulun aikaa sulle myös! Tuottoisaa ensi vuotta!