perjantaina, joulukuuta 07, 2007

Snyn paljastus


Johan se viimeinenkin paketti löysi kotio. Kesti aika kauan matkata Turusta Kuopioon. Sen olisi vielä ymmärtänyt, jos olisin asunut kotikotona korvessa... Mutta kaupungissa! Kortti paketista tuli toki jo keskiviikkona, mutta en ehtinyt Postiin. Enkä ollut 100% varma onko kyseessä SE paketti. Niinpä se kuitenkin oli.

Salaiseksi Snykseni paljastui Jenni. Joskus olen vieraillut hänen blogissaan, mutta eipä tullut mieleen juuri hän kun yritin pohtia kuka Snyni on.

Kaikkea ihanaa Jenni oli taas pakettiin pistänyt. Kolme kerää Novitan Rustikaa, korttipohjia, kimalleliimaa, heijastimen ja korttien askarteluun koristelulumihiutaleita sekä enkeleitä. Kuten Jennillekin mainitsin, että en varsinaisesti pidä enkeleistä. En tiedä mistä tämä johtuu, koen ehkä ne uskonnolliseksi hömpötykseksi. En ole koskaan pitänyt enkeleistä, en edes lapsena. Koristeet olivat kuitenkin kivoja, voin liimailla ne kortteihin, jotka menevät henkilöille, jotka eivät ajattele enkeleistä niin kuin minä. Hassua luokallame on yksi varsinainen enkelifriikki. Hän keräilee kaikkea enkelikrääsää ja on fanaattinen enkelifani. Ehkä pidän häntä hiukan outona... Meillä jokaisella on outoja taipumuksia eri asioihin.

Kävin tänään kauppaa langoista erään käsityöläisen kanssa. Voi olla, että sunnuntaina haen kasan Mamboja... Tikrun Vihervaaraa varten!

Kiitos vielä Jennille mukavista paketeista! Hyvin olit lukenut blogiani ja hoksannut värit, joista pidän. Nyt suunnittelussa on Knitting Pretty- kirjasta tossut!

Mukavaa, että inspiroi muita käsitöihin :) Itse tuntuu tällä hetkellä, että elämä on aika täynnä käsitöitä. Vaan tätähän minä olen halunnutkin. Koulussa on vielä menossa viimeisiä viikkoja ammatillisia opintoja. Joulun jälkeen on luvassa tylsä jakso yhteisiä opintoja, ei laisinkaan käsitöitä. Kotona vain, sitten vapaa-ajalla. Kävimme luokkatoverin ja kaverin kanssa tänään katselemassa muiden käsityöläisten myyjäisiä. Tuli vain mieleen: "Ton vois tehdä itse". Että ei sitten tullut tosiaan ostettua kuin puinen naulakko vitosella!

Ei kommentteja: