tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Pienemmille jaloillePienelle vipeltäjäserkulle tein joululahjaksi pikaisesti sukat. Kauhistuin äidiltä kysyttyäni noin nelivuotiaan jalan kokoa. Jalkaterän pituus on jo 18 senttiä! Äkkiä se jalka vauvaiästä kasvaa. Ilmeisti serkkutyttö on omattu hyvällä ruokahalulla.

Rikoin rajoja enkä jaksanut tehdä perussukkia. Palmikot kehiin ja nurkissa pyörinyt Crazy- sukkalanka käyttöön! Ei oikein 50 grammasta itselle sukkia taio.
Kantapäässä säädin ainakin kolmet kerrat. Halusin tehdä ranskalaisen kantapään, mutta ei onnistunut. Tuli aivan muotopuoli ja liian pieni kantapää. Piti tyytyä hollantilaiseen peruskantapäähän.
Lahjussukat:

Lanka: Idénan Crazy-lanka. 75% villaa, 25% polyamidia. Menekki noin 40 gramaa
Puikot: 3 milliset bambusukkikset
Palmikot: Omasta päästä
Silmukoita 36, jalkaterän pituus 18 senttiä

Tutustuin eilen Nappiin ja Nauhaan. Olin aivan haltioissani kaikesta siitä, mitä sielä oli. Nappeja, nauhoja, villoja, lankoja, kankaita ja ihan kaikkea. Ylimpänä kuvassa vilahtavien neulojen lisäksi ostin ihania nappeja :)Sunnuntaina hain eräältä myyjältä kahdeksan kerää Novitan Mamboa vihreänä Tikrun Vihervaaraa varten. Maksun suoritin lahjoittamalla Pelastusarmeijan Jouluapataan muutamia roposia. Siellä on bloggaajat-ryhmäkin!
Harmi langat piti kuitenkin maksaa myyjälle, ei riittänyt hyväntekeväisyyslupaus. Halvemmalla sain kuitenkin kuin marketista.

4 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

joo, kauheen nopeeta nuo lapset ja niden jalat kasvaa. kans kauhistuin ihan kun kuulin että kumityttöni (8v) jalka on jo kokoa 36 ja veljensä (kohta 13v) 39! niin se aika menee..

Hansu kirjoitti...

Satu, Aika menee nopeesti. Lapsoset kasvavat silmissä. Siksi kai vaatteetkin pitää uusia niin usein.

Satu H kirjoitti...

Leivonta-alusta on Tupperilta. :)

Hansu kirjoitti...

Satu, Jaahas. On niitä varmaan muuallakin myynnissä. Pitää olla silmät auki leivontaosastolla marketeissa.