maanantaina, joulukuuta 31, 2007

Johan vihertää


Ensimmäinen hiha on valmis ja kohta on toinenkin. Nopeaa tuo Vihervaaran neulominen. Saiskin sen nopsasti puikoilta niin pääsis seuraavan kimppuun :) Uudessa Sandrassa oli niin makoisa palmikkopaita...."Loman" aikana ompelin apri uutta sisustustyynyä ja tein uuden kangastaulun. Taulun kuva epäonnistui, otan kuvan siitä kunhan saan sen kämpässä seinälle.

Listoja en tältä vuodelta laadi. On neulottu ja ommeltu mitä on keretty. Ensi vuonna ajattelin neuloa yhä enemmän! Enemmän paitoja ja neuletakkeja. Enemmän kaikkea!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille vierailijoille!

9 kommenttia:

Linda B kirjoitti...

Hei! Ihanaa uutta vuotta! Tulkoon vuodestasi 2008 ikimuistoinen! :)

Hansu kirjoitti...

Kiitos Linda! Varmasti vuosi 2008 muuttaa elämää kuten 2007. Ei se ehkä olisikaan kivaa jos tietäisi ennalta mitä tulee tapahtumaan... Mieluummin odotan.

Satu H kirjoitti...

hienolta näyttää. :)

Hallatar kirjoitti...

Oi miten upeita käsitöitä!
Siekin olet siis näin taitava käsistäsi! =)

Jennuska kirjoitti...

heippis!
Näyttääpä kivalta tuo vihreä väri. Oma "vaara" on harkinnassa, tosin sen saa tehdä äiti. Kauhean vaikea vaan päättää väriä. Päädyin kuitenkin luonnonvalkoiseen :)

Tiinatuuli kirjoitti...

Voihan höh, kun tuo hupparin ohje oli kadonnut netistä kun se johonkin lehteen menee. Ostin jo langatkin... Ei sinulla sattuisi olemaan tuota ohjetta koneella...? Voisin minä sen lehden hankkia, mutta kun se lehti taitaa olla engklanniksi joka ei omalla kohdin taivu oikein kunnolla... :S

Hansu kirjoitti...

Tiina, Mulla on tekstinä tuo ohje koneella... Voin kai sen laittaa jos saa s-postiosoitteesi.

Hansu kirjoitti...

Satu, Kiitos! Kohta on valmista!

Hallatar, No en nyt tiiä.... Kyllä mä jotain osaan, vaik ei pitäis olla vaatimaton ihminen.

Hansu kirjoitti...

Hallatar, Ja koulussahan mä teen nyttemmin myös käsitöitä. Tässä jaksossa en kylläkään, mutta mites muuten olisin tekstiilipuolella..