lauantaina, heinäkuuta 19, 2008

Start, starttaako se ollenkaan?


Piti aloittaa February Sweater, mutta en löytänyt ohjetta mistään, vaikka olen satavarma, että olen sen tulostanut! Pitää töissä tulostaa tänään uudestaan se, unohdin keskiviikkona...

Välityönä aloitin jo kolmannen kerran Ribbed Lace-huivin. Juu, kolmannen kerran! Ekalla kerralla neuloin ja siellä välissä oli jotain virheitä, tokalla kerralla oli reissussa puolet silmukoista tippunu.

Innostuinkin neulomaan huivia tässä parin päivän vaparin aikana. Mallia on helppo tehdä leffoja katsellessa, mutta mitään huippua tuossa mallissa ei sitten olekaan. Ei se ole iskenyt muhun mitenkään hirmusesti. Tikutan sen väkisellä loppuun!

Kävin kaupoissakin pari päivää sitten. Sinne meni viimoset rahat alekankaisiin ja mohairiin! Tämä vihreä on kutsunut mua aiemmin, mutta en ole raaskinut ostaa, nyt se oli Anttilassa kaks euroa kerä niin ostin vähän vajemmaksi hyllyä...

Jonkin sorttista boleroa tai jotain neuletta tästä varmaan tuleepi jossain vaiheessa...

Yksi uusi kirja on saapunut mulle. Kotilieden ihanat käsityöt. Mulle ei oo koskaan tullut Kotiliettä, äidille se on joskus tullut ja nyt on pari näytenumeroa tippunut lattialle. Joskus olen ostanut sen ihan käsitöiden takia.

Hinta tällä kirjalla ei kuitenkaan ollut päätä huimaava, postikulujen kanss 33 euroa. Tässä on kaikenlaista, on neulontaa, virkkausta, kudontaa (jes!) ja kirjontaa sekä jotain ompelujuttujakin. Ihan hyvä perusteos, ei onneksi ole pipo ja lapasohjeita kovin paljoa. Tarkoitan sellaisia perusmalleja aloittelijalle. En tee niillä kirjoilla mitään. On tuossa tietenkin ohjeet kuinka tehdään villasukka ja lapanen, ne perusjututhan taitaa kaikista teoksista löytyä.

5 kommenttia:

Laura L kirjoitti...

Mulla on ihana työkaveri jolle tulee Kotiliesi ja se aina repii mulle ne neuleohjeet. Ne on oikeesti hyviä, hienompia ku Novitan. =)

Hansu kirjoitti...

Laura L, Novita on boikotissa, samat karseet ohjeet. Oon jo kerran tehnyt taikajakun! Mieluummin kyllä maksaisin Kotiliedestä kuin Novitan neulelehdestä. Ihan tosi! Tuo kirja oli siis ihan hyödyllinen teos.

Satu H kirjoitti...

täällä minä oon töissä:
http://www.eskoo.fi/default.aspx?id=232

olin touko-kesäkuun vaihteessa viikon ja nyt oon ollut torstaista asti, elokuun loppuun ainakin. avoimena olevia paikkoja (toinen on äitiysloman sijaisuus ja toinen ois ihan toimi) meinaan hakea..

Anonyymi kirjoitti...

laitan tänään postiin.
thamara

Satu H kirjoitti...

joo, eihän tuo mikään helppo työ oo, mut pakko se on tehä sitä mitä on tarjolla.. :) ei mut kyllä mnä siitä ihan tykkäänkin, ei sillä. ja on siinä vuorotyössäkin puolensa.