perjantaina, heinäkuuta 04, 2008

Suoraan muodin huipulta!

Nyt voi laittaa lisää voita leivälle-mekko

Tämä upea tunikamainen mekko sopii niin odottavalle äidille piilottamaan masua kuin runsaasti voita käyttävälle naikkoselle piilottamaan kurveja. Mekkoa ei tarvitse vaihtaa päivän päätteeksi, sillä tämähän käy myös yöpaidasta! Mallisto melkein kuin Nansolta. Mukava ja pehmoinen viskoosi venyy mittojen mukaan.Eli toisin sanoen susihomma. Pieni aavistus oli tuosta Burdan ilmaiskaavasta. Olin jo melkein leikkaamassa viikko sitten ohutta puuvillaa kera vihreiden raitojen tähän malliin, mutta se ei iskenyt. Eikä tämä viskoosikaan iske, kun ei mallikaan iske mun vartalolle.

Lisäsin helmaan leveyttä, nyt sitä tuli liikaa. Vaan ei tämä muutenkaan olisi ollut hyvä. Pienin koko ja näin suuri mulle! Tiedän, että oon lihonut talvella, mutta en sentään näin paljon!Onneksi kokeilin tätä ihanaa luomusta, koska jokin ei natsannut. Hihojen en edes laita, sillä tämä muotoutuu joksikin muuksi, mutta ei tunikaksi.

Ompelufiilis on ollut kateissa juhlamekon teon jälkeen. Yhden vetskarin sain vaihdettua ja niin ompelin muutamat kukkarot! Se vasta on kivaa puuhaa :) Kukkaroiden värkkääminen siis. Haluaisin esitellä hienon mekkoni, mutta vielä en uskalla. Ensi viikolla sitten jossain vaiheessa.

Monia muitakin suunnitelmia on, koristetyynyä ja paitaa muun muassa. Ei vaan nyt nappaa ompelu. Puoli vuotta on oottanut keskeneräinen ryppytoppikin Burdan välissä. En jaksanut siihenkään vielä tarttua. Mehut on mennyt ilmeisesti töissä ja vapaa-ajalla. Ei vaan jaksa. Katotaan millon jaksaa.

6 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

hihhih...mökkeilyasuksi vallan loistava. vielä kumisaappaat jalkaan ja huivi päähän niin avot! :)

Hansu kirjoitti...

Satu, En mä viittis tätä ees mökille. Tuossa on niin paljon hyvää kangasta johonkin muuhun tarkotukseen.

Näytän tuossa kyllä aika mökki-immeiseltä. Miksiköhän näyttää, että ois myös järkyttävä määrä poskipunaa, pikkusen vaan aurinkopuuteria on... Se ei ehkä kuulu mökkilookiin.

Limeadine kirjoitti...

Ilahduttava hauska tunikamekko! Eihän tämä vaadi kuin kovan asenteen, niin menee haute couturesta milloin vain :).

Hansu kirjoitti...

Limeadine, Tosi hauska juu, ei istunut laisinkaan päälle. Onhan epämukavatkin vaatteet usein muodissa.

Anonyymi kirjoitti...

tuliko posti perille. laitoin perjantaina postiin.
thamara

Hansu kirjoitti...

Thamara, Ei tullut vielä tänään, varmaan huomenna. Postissa kestää nykyisin sen kaksi päivää, valitettavasti.