tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Tunnustusta ja löytöjä

Tunnustusta sain pitkästä aikaa. Kai joku mun blogia sitten lukeekin?
Andralta sain tällaisen Brillante Weblog-tunnustuksen. Kiitoksia!

Ja ohjeet kuuluvat:
1. Voittaja voi laittaa tunnustuksen omaan blogiinsa esille.
2. Linkitä postaus siihen blogiin, mistä sait palkinnon.

3. Nimeä vähintään seitsemän muuta blogia palkinnon saajiksi.

4. Laita linkit näihin blogeihin omaan postaukseesi.

5. Jätä viesti niihin blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.Melkein kaikki on tämän jo saanut, joten jätän tuon nimeämisvaiheen ainakin tänä iltana väliin.Tähän väliin pieni katsaus eilisiin kirppisostoksiin. Kerrankin löytyi ja jouduin karsimaan ostoksia, koko ostokset maksoivat yhteensä 18 euroa. Ei sillä kyllä muotikaupasta saa paljon mitään.

Olen päässyt kirppisten makuun, kun olen löytänyt Kuopiosta syksyllä City Pörssin. Oman vanhan pienen pahaisen kaupungin kirppiksen olen unohtanut. Siellä tavara on lähes aina ollut kallista, nuhjuista sekä kirppiksellä haisee pahalle ummehtuneelle!

Tässä kuitenkin kahdet kengät. Aiemmin en ole uskaltanut ostaa kenkiä,tie mitä sieniä siellä voi olla... Toiset näistä oli ihan käyttämättömät ja toiset aika vähän käytetyt. Miten kengät saa hygienisiksi? Saunaanhan ne vois viedä, mutta ei nyt ole lähiaikoina saunavuoroja.

Lisäksi tuossa on tuo ihana ruskea hame. Arvoin kauan ja mietin otanko vaiko en kun en jaksanut mennä sovittamaan. Otin kuitenkin ja sopiva se oli ja ihana!Lisäski pari euron huivia. Mustakuviollinen mulle ja tuo vaaleanpunainen kutsui mun siskoa. Pesin eilen molemmat, ei niitä oltu koskaan pesty varmaan. Lähti hirveenä väriä ja likaa. Nyt niitä voi käyttää itse!

Tuo karmean mallinen ja iso keltakuviollinen paita oli Mexxin mallistoa, himoitsin tuota kuviokangasta ja napit otan myös talteen, muuton paita joutaa hiiteen.

Raidin olen katsonut, mutta en lukenut, joten sekin lähti eurolla ja eurolla oli musta vyökin! Vöitä ei ole koskaan liikaa, niitä yritin metsästää kaikista alennusmyynneistä, mutta kaikki oli jotenkin liian kalliita taikka hirveitä kasarivöitä... Ei passaa mulle semmoset, ihan perusvöitä mä käytän. Ja niittivöitä.

10 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Tosi hyvän näköiset noi toiset kengät. Onnittelut löydöistä, niistä saa aina iloita jos onnistuu sellaisia tekemään ;).

Satu H kirjoitti...

voi tuo hame näyttää tosi kivalta! :)

Heli kirjoitti...

Kyllä kannattaa näköjään kirpputoreja käydä penkomassa! ;)
Hyvännäköiset nuo kengät!!

Hansu kirjoitti...

Maiju, Kummat? Nuo lähes uudet näytti päältä kivoilta ja jaloissa kivoilta, kanta oli hiukka mummumainen, mutta no.. Mitäs pienistä, menee ainakin mustien suorien housujen kanssa.

Satu, Eiks ookkin ja se ei oo ees minari!

Heli, Kantsii aina silloin tällöin, joskus tekee löytöjä. Viimeks kun kävin en löytänyt kuin poikakaverin siskolle nuottikirjan eurolla. Se oli hyperiloissaan siitä kirjasta.

Christina kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Isommissa kaupungeissa on ilmeisesti paremman kirpparit. Täälläkin on sellasia haisevia kirppareita, joissa tavara ylihinnoteltua. Sain itekin tuon kiertävän tunnustuksen ja ajattelin siulle kierrättää mut ootkin jo saanut saman.
Miullekin on tarttunut "vihreys". Kävin eilen lankaostoksilla ja vihreetä tarttui mukaan. Tuo swallowtail on miullakin tekolistalla. Sinun versio on tosi kaunis.

Tipu kirjoitti...

Ihania löytöjä!
Itsekkin uskallan nykyisin ostaa kenkiä kirpparilta,kun kynsitukusta
saa sellaista desinfiointiainetta
joka tappaa kaiken maailman pöpöjä.
Kannattaa pyyhkäistä vaikka neo amiseptilla sisäpuolelta ja jos vasta kotona huomaa hajuja niin ne
lähtee ruokasoodalla.

Miia-Rebekka kirjoitti...

Mulla taitaa olla tuollainen ruskea hamonen :) .
Ja onpas muuten kaunis silkkilämmike edellisessä postauksessa!

Hansu kirjoitti...

Christina, Kiitos ihanista sanoista :) Vihreys on tarttuvaa, ompelin taas vihreetä, siitä kuvaa ensi viikolla.

Tipu, Kiitos vinkeistä, pyykäisen desinfiointiaineella ja laitan soodaa jos haisee. Pitääpä tsekata kynsitukun sivut, vai onko se kauppa jossain ihan livenä?

Miia-Rebekka, Kiitos, lämmike pääsee käyttöön huomenna :) Hame on kiva! Tosin sotkin sen jo niin kuin pikkulapsi, hammastahnalla, riisillä ja karvanpoistovahalla! Hups.

WeirdRockStar kirjoitti...

Itse muistan pyyhkäisseeni viime kesän löydöt ( viiskytluvun purppuraiset piikkarit!!! ) desinfioivalla geelillä sisäpuolelta. Ostin eilen uuden putelin paikallisesta perähikiän S- marketista ja se maksoi vain pari euroa.
Ihania löytöjä!

Tipu kirjoitti...

Sitä ei ikävä kyllä ole kuluttajien saativilla, mutta
varmasti tavallisellakin desifiointiaineella pärjää.
Minä vain olen yliskitso, joten suihkuttelen parin euron kenkiin tuota ylikallista litkua : )