maanantaina, elokuuta 11, 2008

Lace Ribbon


Tää malli kummitteli aivolohkossa alkukeväästä ja -kesästäkin. Aloitin sitten tämän peräti kolmeen kertaan! En halunnut antaa periksi, vaikka musta tämä tuntui aika tylsältä mallilta. En saanut tästä irti mitään ihanaa kauneutta tms.



Ideana olikin vain käyttää noita Bambun jämiä pois. Vielä niitä jäi sillä mun sitkeys loppui. Aika nysä huivi, mutta saa tuon jopa kaksinkerroin kaulaan. Pärstäkuvat ei ole parhaimpia sillä päivällä oli aika huono olo, kuten huomaa naaman valkeudesta. En silti ole sairaana.

Tuo haukotuskuva oli pakko laittaa! Aika karsee... Toista Lace Ribbonia en siis oo tekemässä varmaan missään vaiheessa. Ehkä tämäkin huivi päätyy johonkin lahjapakettiin. En mä osaa tällasta käyttää. Näyttää joltain abstraktilta hökötykseltä kaulassa.



Lace Ribbon scarf tän kesän Knittystä, Veronik Averyn suunnittelemana
Puikot: 3,5 millin alumiinitökit
Lanka: Novita Bambu (68% bambua, 32% puuvillaa, 50g~135 m) menekki vajaa kaks kerää
Miksi se huivi näyttää niin hyvältä ja rennolta noissa Knittyn kuvissa? Ainaski se on paljo pitempi kuin tää meikäläisen tekele....

Lissää kuvia Ravelryssa ja Photobucketissa (Flickrtili meni täyteen ja mulle ei oo millä maksaa Protunnuksia)

P.S. Kukaan ei ole vielä ilmoittautunut Anna hyvän kiertää- tempaukseen mukaan! Eikö kukaan oikeasti halua. Nyt pikana kolme ilmoittautujaa alla olevaan postaukseen.

8 kommenttia:

satumh kirjoitti...

nättihän siitä tuli. muuten voisin osallistua tohon hyvän kiertoon mut kun edellisestäkin on vielä lähettämättä ja tuntuu jotenkin ahistavalta et pitäis vielä lisääkin sit tehä..kun on kaikkee muutakin kesken..

Hansu kirjoitti...

Satu, Ei se mittää. Jospa joku ilmoittautus mukaan...

Kyllä tän huivin kuitenkin taitaa joku muu saada. Jospa joku muu ilahtuisi siitä enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

on ihan hyvän näköinen huivi. en kyllä itsekään neulonnut tuo huivi. jostakin syystä.
thamara

Hansu kirjoitti...

Thamara, Ihan kiva tää on kuitenkin. Harvemmin teen nykyään suikulan muotoisia huiveja, ehkä näitäkin pitäisi tehdä enemmän...

Kaisa kirjoitti...

Voi kun helpotti, että huivimalli on jonkun muunkin mielestä tylsä! Rupesin neulomaan sitä, kun en keksinyt muuta käyttöä kahdelle Poppari-kerälle, ja voi että on ankea...

Hansu kirjoitti...

Kaisa, MÄ kehtaan sanoa aisan laidan... En mä vaan oikeen tästä tykännyt, piti väkisellä neuloa.

Mohariina kirjoitti...

Huivi oli oikein sopivaa neulottavaa TV:n ääreen ja tykkään lopputuloksesta, minun versioni on alpakkaa ja tulee käyttöön talvella.

Limeadine kirjoitti...

Eikun oikein nätti huivi ja tosi tyylikkään ja arvokkaan näköinen kaulassa! Mä kyllä tykkäänkin enemmän suorakaide- kuin kolmiohuiveista, ehkä johtuu siitä. Mutta nätti siis on ihan varmasti!