torstaina, syyskuuta 13, 2007

Illan linkkejä

Käsityökorista poistui Mystery Stole3! Uskomatonta, mutta totta. Kuvia sitten, kun olen saanut sen pingotettua. Luultavasti viikonlopun aikana, kun käyn kotona.

Poistin turhia linkkejä listalta, osa oli epähuomiossa kaks kertaa. Huomasin samalla, että uusimmassa Mag Knitsissa oli ihan kivat sukat ja aika yksinhertainen huivi. Mutta nyt riitti mulle huivin neulominen. Seuraavaksi perinteiset sukat tai se liivi puikoille. Tästä taas ei tiedä onko se lintu vai kala. Inhoan epäselviä kuvia. Uudet kuvakulmat ovat kivoja, mut sit vois olla toinen kuva jossa selkiytys paidan/keepin malli. Lisää valitusta: Mag Knitstin arkisto on nykyään ihan kökkö, en tykkää yhtään. Hei! Se olikin kannessa! Ei kiva, ainakaan mun luisevien hartioiden päällä.

Lisää linkkien läpikäyntiä. Knittykin oli päivittynyt eikä mulle oo tullut siitä sähköpostiin tietoo! Byäää... Lisää ihania huiveja, miks te vainootte mua just kun edellisen sain päätökseen! Tää uus innovaatio ei tosin iske. Samaan syssyyn hirttosilmukka... Kiva, mut aika reikänen. Mies neulomassa!

Lopetetaan linkittely hyvän sään aikana.

3 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Hyvä kun osuin sun blogiin tänään! Tuo Knitty nääs, ei oo tullu mullekkaan podee samoin Knitting Daily jätti tänään lähettämättä vaikka uutta postia heidän sivuillaan onkin, meitä suomalaisia sorsitaan ;) . Samaa mieltä myös MagKnitsin arkistosta jos ei ihmisellä ole eideettinen muisti niin millä hitolla tuota jaksaa selata..

Satu H kirjoitti...

aika erikoisia nuo huivikämmekkäät, tai mitä ne nyt onkaan.. ite ootan uutta ullaa, siihen on tulossa kuuleman mukaan yks aivan ihana huivimalli...kasil'sin blogista bongasin.. :)

Hansu kirjoitti...

Kirsi, Tuli siitä Knittystä ilmotus sitten myöhemmin sähköpostiin.
MagKnitsin paska arkisto ei haittaa niin paljo, koska mun muistaakseni siellä on aika harvoin ollut mitään omaa silmää miellyttävää tai innostavaa ohjetta.

Satu, Uudessa Ullassa on varmasti monia kivoja ohjeita. Huiveja on mukava aloittaa ja tehdä, kunnes tulee se plääh-vaihe ettei jaksa saman mallin toistaminen enää kiinnostaa.