maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Sukkien kaveritAiempien sukkien kaveriksi siis valmistuivat tällaise kämmekkäät/ lämmittimet. Lankekerästä oli jäljellä kolmasosa, josta sain kuin sainkin kaksi kappaletta samanlaisia kämmekkäitä! Olin aivan varma, että lanka loppuu kesken kaiken, kun mulla on se langanloppumissyndrooma.

Linja-autossa nämä väänsin, en jaksanut laskea kerroksia missään vaan mittailin vain ekasta miten laitan toiseen. Joustinosa on 1o 1n-neulosta ja loppu sielää neulosta kera kahden neljän silmukan palmikon. Nekin tein vain siirrellen silmukoita, ei niitä apupuikkoja ollut mukana. Ehkä nämä ovat sellaiset flow-hanskat. Meinasin tehdä vähän nurjaa ja jotain koristettakin tuohon, mutta jätin tekemättä. En tykkää yhtään nurjasta neuloksesta.


Lanka ei kuitenkaan ollut riittävästi, vaan peukalo-osuudet tein ruskealla Seitsemällä veljeksellä. Sopi ihan hyvin muuhun lankaan kun on siinäkin ruskeaa. Hyvä fiilis kun sain jotain vanhaa lankaa tuhottua niin, ettei sitä jäänyt pikkunöttöstä :)

6 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

Kiva idea tehdä sukista ja kämmekkäistä setti! :)

Hansu kirjoitti...

Satu, Kun niihin just lanka riitti. Voipi olla, että nämä silti menevät eri omistajille. Bussissa pari kaveria vinkkasi, että he haluavat nuo..

SNY kirjoitti...

Oot sä vaan niin taitava :)
*kadesny* ;)

Hansu kirjoitti...

Hei, täälläkö se sny piileskelee.... Kiitti ja kiitos superhypermahtavasta paketista!!

Elegia kirjoitti...

Ihanat sormet sinulla. En välttämättä neuleiden päälle niin ymmärrä, mutta estetiikkaa ymmärrän :) Ja kämmekkäitä voisi käyttää itsekin.

Hansu kirjoitti...

Elegia, Mulla on pitkät ja aika kapeat sormet (monet sormukset on tullu hukattua, kun ovat menneet tippumaan sormista!) on nää ihan kivat :) verrattuna "nakkisormiin". Hehe.