tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Syyskuun postia


Sny pääsi taas yllättämään paketillaan. Nappiosuma! Olen monet kerrat meinannut tilata Pirkanmaan Kotityön Pirkka-lankaa. I love it :) Värikin on kiva! Samoin Novitan Rose mohair-lanka, mukavan vaalea beige väri on ollut listalla jo aikaa. Pitäisi tehdä itselle beige huivi. Nyt on matkskutkin valmiina! Lisäksi paketissa oli monistettu Pub Knitting-vihkonen. Tottakai saan ideoita kaikista ohjeista. Ei ollut turha vihkonen!

Edit. Kirjoitushäröjä korjailin.

5 kommenttia:

SNY kirjoitti...

Hyvä jos miellytti. Löysin itsestäni sisäisen askartelin (yeah sure..) kun kokosin tuota monistepinkkaa. Hassua miten eriväriseltä tuo Novita tuossa näyttää kun luonnossahan se on ihan sellaista Omar-karkin kermanvaaleanruskeaa :)

Hansu kirjoitti...

Kamera vääristää aina, ainakin mun kamera sisätilassa ja huonossa valossa. Ulkona saa yleensä luonnollisia kuvia. Tuohon Novitan mohair-lankaan en olekaan tutustunut aiemmin.

Yks sivu meinas jo tipahtaa sieltä pinkasta, mutta kyllä se vielä koossa pysyy! Pitää tehdä tosta ja siitä sun aiemmin lahjoittamasta kirjasta paljon kivoja pikkuruisia joululahjoja :)

SNY kirjoitti...

Vielä kun SNY opettelee kirjoittamaan suurin piirtein suomenkielisiä lauseita niin eiköhän siitä vielä ihminen tule :D
Mikäli alkaa pahasti mun väkerrykset lahoamaan niin laitan tuon ihan "alkuperäispainoksen" mielelläni sulle ;)

Satu H kirjoitti...

kiva paketti! :)

Hansu kirjoitti...

Niin mitäs askartelin? En oo vielä kerennyt vihkosesta mitään tehdä, että kyllä se kestää. Teippaan vaikka sivut kiinni jos alkaa lahoamaan käsiin...

Kiitti Satu!