torstaina, syyskuuta 27, 2007

Kannattas varman lukea kaaviota

Modan liivi on puikoilla ohjeen mukaisella langalla. Neuloessani oletan aina liikaa... Ensimmäisiä kaavioita en neulonutkaan aivan oikein! Kuviot ovat kohdallaan ja oikein, mut nurjallakin olis pitänyt neuloa välillä oikeita silmuikoita.. Olkoot, en ole perfektionisti niin en varmana pura. Oma on liivini ja kyseessä takakappale!


Eksyin tänään Anttilaan vaikka piti olla ostamatta lankaa vähän aikaan. Kolme kerää Floricaa lähti mukaan, olivathan ne tarjouksessa. Ei vain voinut vastustaa kiusausta!
Jokunen aika sitten tilasin ja maksoikin Suuren Kudontakirjan. Nyt se olisi ollut kympillä Suuressa Suomalaisessa! Harmi kun noita alennusmyyntejä ja niissä olevia kirjoja voi ennakoida. Ihan koulua varten tuon ostin ja jos sattuisin innostumaan kudonnasta.

Anttilasta ostin myös tänään Sabrina neuletrendit- lehden. Uusi tuttavuus minulle. Viikonloppuna kotikonnuilla matkaan lähti myös Filatin uusin lehti.

Sabrinassa oli monta kivaa ohjetta. En ehkä tuosta oikeanpuoleisesta röyhelöhommasta niin välitä, mutta tuo vasemmanpuoleinen on kyllä mukavan näköinen :)


Ja tässä yksi ihanuus. Mistä saisi taiottua lisää aikaa, että saisi neuloa kaikki ihanuudet itselle. Ei varmaan mistään. Ehkä neulon viikonloppuna enemmän kun olen täällä kämpillä enkä lähde kotikonnuille.

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Miun piti tänään etsiä tuo Sabrina käsiini mutta reilun viikon kestänyt flunssa sekoittaa päätä enkä yhtään muistanut koko lehteä kaupungilla piipahtaessani :/
Tuo kietsu ainakin vaikuttais kivalle.. :)

Hansu kirjoitti...

Jonna, Omani nappasin Anttilasta. Kyllä niitä varman muissakin Lehtipisteissä on myynnissä. Muutenkaan aina ei muista kaikkea ostoslistaan kuuluvaa... Lehdessä oli monia ihania malleja :)

Satu H kirjoitti...

Joskus ikuisuus sitten kyselit onko Salomoninsolmut vaikeita tai poikkeeko ne miten tavallisesta virkkaamisesta. No..mun mielestä ne on paljon helpompia mitä tavallinen virkkaus. Helposti sen oppii, anna mennä vaan! :) Mutta varo, niihin jää helposti koukkuun. :)

Ja sitten, ei ollu yhtään liian kuuma niissä häätamineissa. Rannikolla kun aina tuulee eikä sillon muistaakseni ollu mitenkään mahottoman lämmin edes.

Hansu kirjoitti...

Satu, Pitää testata tässä joskus niitä salomoninsolmuja. Mä en yleensä jää koukkuun mihinkään yksinkertaiseen.. En oo simppeli tyyppi.

Ajattelin silloista hellettä, mutta tuulessa ei tosiaan varmaan tule kylmä!

Satu H kirjoitti...

Siis onhan mulla siinä kuvassa alla mustaa. Mustaharmaaraidallinen pusero. :)