tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Maissipellon ajatuksia*


Probleemat selvisivät ja sain tehtyä ensimmäisen hihan! Vielä jotain puuttuu... Ai, miten niin inspiraatio katosi tämän tekemisestä? Tehdään taas jotain välillä ja tartutaan tähän uudestaan. Lankakin loppuu kohta. En ainakaan vielä löytänyt täältä Kuopiosta Esiton virkkauslankaa. Lomilla pitänee kävästä siellä kaupassa mistä tätä aiemminkin ostin.

Niin onhan niitä muitakin juttuja kesken. Ei vain aika edelleenkään riitä kaikkeen. Tuntuu, että aikaa on nyt vähemmän kun opiskelee kuin silloin kun oli töissä... Mystery Stole 3:sesta puuttuu enää viimeset vihjeet tekemättä. Voih, se tuntuu niiin pitkältä prosessilta. Ei jaksa kiinnostaa enää!
Seuraavaksi aloitan varmaan sen liivin, joka ei ilmeisesti kaikille sovi. Ostin ihan ohjeen mukaista Tekstiiliteollisuuden Poppari-lankaa! Pehmeetä ainakin on, eikä kutita ollenkaan. * siis 100% maissia!

Sny pääsi taas yllättämään. Suloinen kortti piristi synkkää maanantaikoulupäivää. Olen siis tosiaan aloittanut pitkästä aikaa vakituisesti opiskelun! Sekä vaihtanut paikkakuntaa. Enää ei asuta Pohjanmaalla vaan Savossa.
Sny, olit oikeassa. Olen enemmän kissaihmisiä! Kyllä koiratkin suloisia ovat.
Joku eksyi eilen hyppytunneilla Fiorellaan. Perus-muntyylinen-t-paita sai lähteä mukaan. Harhalaukaus oli tuo värikäs hame! Siinä on pari reikää niin sain alennuksella. Jouduin silti maksamaan 4,90 € siitä. Ajattelin ihan hellehameeksi, ei tän kauden asusteeksi.

9 kommenttia:

SNY(yläinen) kirjoitti...

Sun kuvat on jossain bittiavaruudessa :)
Hyvä jos "tuunattu" kortti oli silti edes vähän piristävä ;)

Tiinatuuli kirjoitti...

Olen tässä jo hetken miettinyt että pääsitkö sinä tänne Savonlinnaan opiskelemaan, mutta et ilmeisesti päässyt. Mitä pääsit opiskelemaan?

Jonna kirjoitti...

Uuu, Fiorella on kiva kauppa :))
Harmi vaan että vatteiden koot on siellä aika olemattomia :/
Vaikuttaa kivalle tuo t-paita, vois olla ihan miunkin makuun :D
Jospa niitä vielä ensikuussa saisi sieltä.

Hansu kirjoitti...

Sny,Latasin kuvat eilen uudestaan. Kortti piristi kyllä!


Tiinatuuli, En päässyt, olisin jäänyt roikkumaan jollekkin varasijalle. Eivät osanneet laskea mun pisteitä. Jäi parista pisteestä puuttumaan!
Opiskelen Kuopion Muotoiluakatemiassa tekstiilimuotoilua. Sinnillä mustakin vielä tulee käsityönopettaja! :)

Jonna, Aika monet kivat vaatteet on siellä aika kalliita. Alennuksesta joskus löytää jotain. Tuo t-paita oli jossain poistossa 5,90€ ja niitä jäi vielä muutama.

Tiinatuuli kirjoitti...

ehtiihän sitä opettajaksi opiskelemaan myöhemminkin. Oikeastaan on vain hyvä jos on jotain käsityöalan koulutusta takana, niin ei jää niin pinnalliseksi kaikki. Itsekin varmaan suuntaan amkohon tämän jälkeen että saisi vähän kokemusta!

Rakkaani asustelee tällä hetkellä Raahessa, pääsi sinne amkoon opiskelemaan tietoliikennettä. Sinne minä ajelen niin usein kuin jaksan, mutta 440km ei taitu ihan joka viikonloppu kyllä.

Heh, ne iltakurssit. Ne on lähinnä kursseja, jotka sattuu alkamaan klo 16 jälkeen. Nyt todellakin pari kurssia menee päällekkäin kun "illalle laitetut kurssit ei mene päällekkäin muiden kanssa". Tämä tympii, kun päivisin (8-14/16) ei ole mitään. Mutta ehtiipähän tekemään rästikursseja @:)

Hansu kirjoitti...

Tiinatuuli, Ajattelinkin, että yliopistossa ei keretä kaikkea käsityöaiheista kokeilemaan ja opettamaan. Enemmän ehkä tieteellistä ja teoreettista. Amk on siitä hyvä, että on paljon käytäntöä. Siitä tykkään! Tervetuloa vain amk:hon!

Vai on rakkaasi Raahessa. Onhan siinä pitkä makta. Mulla ei oo kuin 230 tuonne kullan kainaloon. Ei niitä miehiä tahdo saada opiskelupaikkakunnalle.

Ai, semmosia iltakursseja. Harmi, kun menevät päällekäin. Meillä on ainakin tää eka vuosi ihan valmiiksi järjestetty. Yleisiä aineita sekä vähän ammattiaineita.
Niin aamulla saa nukkua :) ja hoitaa muita hommia!

Satu H kirjoitti...

makeen rokkipaitahan se siellä pilkistää. :)

Satu H kirjoitti...

^ eh. makee, on siis ollu tarkotus kirjottaa tossa edellisessä. :D

Hansu kirjoitti...

Satu, Tajusin kyllä kirotushäröstä huolimatta :) Kiitti, se ei oo vielä päässy päälle asti.